.

.

Cubierta de PREMSA Y SOCIETAT. ASPECTES POLÍTICS ECONÓMICS I SOCIALS (Vvaa) Arola 2013

PREMSA Y SOCIETAT. ASPECTES POLÍTICS, ECONÓMICS I SOCIALS (Vvaa) Arola, 2013

Arola
(0 Reseñas)
Últimas unidades en stock

En catalán.

Del 26 d’abril al 4 de maig del 2012, a la sala d’actes del Centre de Lectura, es van desenvolupar en cinc sessions les Jornades d’Història de la Premsa: Premsa i societat. Aspectes polítics, econòmics i socials, que van organitzar el Centre de Lectura i la Universitat Rovira i Virgili, amb la col·laboració de I (... leer texto completo en Descripción).

Producto usado, de segunda mano. Las fotografías corresponden al ejemplar en venta.

Estado de Conservación: 5/5 (Muy Bueno). Ver más detalles en Descripción.

Arola Editors, Tarragona, 2013.
Rustica con solapas (Tapa blanda). 14,5x21,5 cm. (Base x Altura x Grosor).
212 págs. mas cubiertas.
ISBN13: 9788494203558.
REF: LF1806040066
8,95 €
9,95 €
10% de descuento
Impuestos incluidos
Cantidad:

PREMSA Y SOCIETAT. ASPECTES POLÍTICS, ECONÓMICS I SOCIALS (Vvaa) Arola, 2013

Arola Editors, Tarragona, 2013.

212 páginas más cubiertas. Encuadernación: Rustica con solapas.
Dimensiones (Base x Altura x Grosor): 14,5x21,5 cm.

ISBN13: 9788494203558.

RESUMEN

En catalán.

Del 26 d’abril al 4 de maig del 2012, a la sala d’actes del Centre de Lectura, es van desenvolupar en cinc sessions les Jornades d’Història de la Premsa: Premsa i societat. Aspectes polítics, econòmics i socials, que van organitzar el Centre de Lectura i la Universitat Rovira i Virgili, amb la col·laboració de I’Institut Ramon Muntaner, l’Institut Municipal de Museus de Reus i la Biblioteca Central Xavier Amorós.

Les jornades tenien com a objectiu, entre d’altres, donar a conèixer l’evolució de la premsa des dels seus inicis fins a l’actualitat determinar els diversos tipus de materials impresos en relació amb el sector social al qual anaven adreçats, valorar la influència dels governs en el desenvolupament de l’activitat informativa i, en definitiva, destacar la importància de la premsa com a element aglutinador de la societat, tant en moments de conflicte com de pau social.

Al llarg d’aquests cinc dies es van poder escoltar les veus autoritzades del Dr. Carlos Martínez Shaw, acadèmic de la Reial Acadèmia de la Història i catedràtic d’Història Moderna de la UNED; del Dr. Luís J. Navarro Miralles, professor d’Història Moderna, emèrit, de la Universitat Rovira i Virgili; del Dr. Josep Fàbregas Roig, professor d’Història Moderna de la URV; de Marc Ferran Sans, director del Museu d’Art i Història de Reus i director del Centre d’Art Cal Massó de Reus; del Dr. Magí Sunyer Molné, professor de Literatura Catalana de la Universitat Rovira i Virgili; del Dr. Joan Maria Thomàs Andreu, professor d’Història Contemporània de la Universitat Rovira i Virgili; de Victòria Rodrigo Fuentes, bibliotecària de la Biblioteca Central Xavier Amorós, i de Joan Navais Icart, doctorand en Història Contemporània i secretari general del Centre de Lectura.

Aquelles conferències ara veuen la llum en aquest recull que pretenem que serveixi per deixar constància de la importància de la premsa en les diverses etapes de la nostra història, fent referència a Europa, a Espanya, a Catalunya i, naturalment, també a Reus, ciutat que des de ben aviat va mostrar la seva inquietud per donar suport a la premsa escrita.

ESTADO DE CONSERVACIÓN: 5/5 (Nuevo/Muy Bueno). (Desplegar para ver más detalles)

FORMAS DE PAGO Y ENVÍO

Arola
LF1806040066

Ficha técnica

Colección
PREMSA Y SOCIETAT
Título
ASPECTES POLÍTICS ECONÓMICS I SOCIALS
Autores
VVAA
Editorial
Edicions del Centre de Lectura de Reus / Arola Editors / Publicacions URV
Editorial
Arola Editors
Ciudad
Tarragona
Año
2013
Isbn
849420355X
Idioma
Catalan
Encuadernación
Rustica con solapas
Dimensiones
165x225 cm
Dimensiones
145x215 cm
Págs
212
Ilustrado
NO
Items/lote
1
Oferta
Segunda mano
Consulta las novedades de los últimos días
2018-06-04
Etiqueta Colección
Premsa Y Societat
Etiqueta Categoría
LIBROS - Ensayo Filosofía

También te pueden interesar...

Pasar por caja